Big Problem!!!

Hi every1, i am new to this and i just encountered a problem, this is the code: import direct.directbase.DirectStart
class World:
def init(self):

 base.setBackgroundColor(0, 0, 0)
 self.track = loader.loadModel("../Models/Track.egg")
 self.track.reparentTo(render)

w=World()
run()

the Track.egg code:

{ Z-up }
Material.001 {
diffr { 0.640 }
diffg { 0.000 }
diffb { 0.037 }
specr { 0.500 }
specg { 0.000 }
specb { 0.000 }
shininess { 12.5 }
emitr { 0.000 }
emitg { 0.000 }
emitb { 0.000 }
}

Cube {
{
{
1.000 0.000 0.000 0.000
0.000 1.000 0.000 0.000
0.000 0.000 1.000 0.000
0.000 0.000 0.437 1.000
}
}

<VertexPool> Cube {
  <Vertex> 0 {
    1.000 1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 1 {
    1.000 -1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 2 {
    -1.000 -1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 3 {
    -1.000 1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 4 {
    1.000 1.000 1.437
  }
  <Vertex> 5 {
    -1.000 1.000 1.437
  }
  <Vertex> 6 {
    -1.000 -1.000 1.437
  }
  <Vertex> 7 {
    1.000 -1.000 1.437
  }
  <Vertex> 8 {
    1.000 1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 9 {
    1.000 1.000 1.437
  }
  <Vertex> 10 {
    1.000 -1.000 1.437
  }
  <Vertex> 11 {
    1.000 -1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 12 {
    1.000 -1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 13 {
    1.000 -1.000 1.437
  }
  <Vertex> 14 {
    -1.000 -1.000 1.437
  }
  <Vertex> 15 {
    -1.000 -1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 16 {
    -1.000 -1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 17 {
    -1.000 -1.000 1.437
  }
  <Vertex> 18 {
    -1.000 1.000 1.437
  }
  <Vertex> 19 {
    -1.000 1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 20 {
    1.000 1.000 1.437
  }
  <Vertex> 21 {
    1.000 1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 22 {
    -1.000 1.000 -0.563
  }
  <Vertex> 23 {
    -1.000 1.000 1.437
  }
}


<Polygon> {
  <MRef> { Material.001 }
  <Normal> {0.000 0.000 -1.000}
  <VertexRef> { 0 1 2 3 <Ref> { Cube }}
}
<Polygon> {
  <MRef> { Material.001 }
  <Normal> {0.000 0.000 1.000}
  <VertexRef> { 4 5 6 7 <Ref> { Cube }}
}
<Polygon> {
  <MRef> { Material.001 }
  <Normal> {1.000 -0.000 0.000}
  <VertexRef> { 8 9 10 11 <Ref> { Cube }}
}
<Polygon> {
  <MRef> { Material.001 }
  <Normal> {-0.000 -1.000 -0.000}
  <VertexRef> { 12 13 14 15 <Ref> { Cube }}
}
<Polygon> {
  <MRef> { Material.001 }
  <Normal> {-1.000 0.000 -0.000}
  <VertexRef> { 16 17 18 19 <Ref> { Cube }}
}
<Polygon> {
  <MRef> { Material.001 }
  <Normal> {0.000 1.000 0.000}
  <VertexRef> { 20 21 22 23 <Ref> { Cube }}
}

}

Problem is the next 1, i have a cube with red background in my Track.egg, exported from blender 2.62… when i run the file, i dont get error messages but i cant see the cube… What is the proble?.. some help here plsss :open_mouth:

man , there is no problem with the code, just right click on the screen and move the mouse up , the problem is that the camera is located behind the cube , you need to zoom out

the manual have a lot of good examples and demos it will help you alot

Thx for the advice… didnt realised that!!! Unbeliavable!!!..Thx a lot again!